Sažetak

ON SE VRATIO! Junak našeg milenija. I zaista je zadnji čas, jer tijekom pet godina (koje su mnogo duže trajale za filmske obožavatelje!) dok je Superman (Brandon Routh) tražio ostatke svog rodnog planeta, stvari su se drastično promijenile na planetu koji ga je usvojio.

Svijet je morao preživjeti bez njega. Lois Lane (Kate Bosworth) sada ima sina, zaručena je i iznimno je ponosna na svoju Pulitzerovu nagradu za članak 'Zašto svijetu ne treba Superman'. A Lex Luthor je smislio novi zločinački plan koji će uništiti milijune – ne, milijarde – ljudskih života!

Redatelj Bryan Singer (X-Men, X2) daje svijetu Supermana koji mu je toliko potreban, odajući počast legendi koju svi toliko volimo, no dodajući novu dimenziju popularnom superjunaku. Brandon Routh pokazao se kao savršen izbor za Supermanov plašt i predvodi vrhunsku glumačku ekipu koja uključuje Kate Bosworth kao Lois Lane i Kevina Spaceya kao Lexa Luthora.

A uzbuđenja – od hrvanja u zraku sa ponirućim jumbo jetom do konačnog okršaja kontinentalnih razmjera – redefiniraju izraz Wow. 'Ja sam uvijek tu negdje', Superman kaže Lois. I biti će vam drago da jest.

Fotogalerija