Navigation Content

Nasljednici

Nasljednici

Arvingenre

Danska serija autorice Maye Ilsoe i redateljice Pernille August, portret je moderne obitelji, a donosi nam priču o četvero braće i sestara koji se nose s majčinom smrću, koja im je u potpunosti promijenila život

INFO

RedateljPernilla August

GlumciKirsten Olesen, Carsten Bjornlund, Mikkel Boe Folsgaard, Trine Dyrholm, Marie Bach Hansen

Sažetak

Radnja počinje na poznatom imanju Gronnegaarden na jugu otoka Fyna, gdje svjetski poznata umjetnica Veronika Gronnegaard živi živopisnim i ekscentričnim životom još od razularenih 60-ih.

Serija prati njezino četvero djece koje je slobodouman i kaotičan odgoj na Gronnegaardenu na različite načine obilježio za cijeli život. Žive odvojenim životima sve dok Veronika ne umre; tada se okupe kako bi podijelili nasljedstvo.

Netom prije smrti Veronika je imanje prepisala kćeri Signe, koju je dala na posvajanje. Signe živi mirnim životom sa svojim partnerom u malom gradu i nije ni bila svjesna svoga stvarnog podrijetla. Naoko bezbolna podjela imovine pretvara se u početak otkrivanja tajni i laži iz prošlosti, nakon čega jedni druge više neće gledati istim očima.

"Nasljednici" su drama fokusirana na likove, koja propituje značenje obitelji u vremenu radikalne promjene tradicionalnih obrazaca obiteljskog života. Prikaz je to moderne obitelji: generacije iz '68. i njihove djece.

To je priča o bolnim promjenama koje su snašle obitelj modernoga doba, bilo da se radi o domu naoko društveno nesputane i progresivne umjetnice ili o tradicionalnom, ruralnom okružju usmjerenom na mjesnu zajednicu i sport.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...