Sažetak

Otac zna najbolje… Donekle… U ovoj humorističnoj seriji čovjek postaje tata, a njegov sin postaje čovjek u 1990-ima, prije nego što je „zrelost“ bilo nešto što možete googlati.

Christopher Meloni glumi Jacka Dunlevyja, bivšeg vojnog onkologa koji je rano odlazio na posao, kasno se vraćao kući i rijetko viđao obitelj. Ali sada mu se žena Joanne vraća na studij prava pa Jack prvi put mora sam odgajati djecu. Petnaestogodišnji sin Frankie (Connor Buckley) kreće u srednju školu i nije sasvim siguran u sebe pa ga Jack mora dovesti u red i voditi k muževnomu dobu – što je nježnije moguće.

Jack je još otuđeniji od svoje prekrasne i superpametne sedamnaestogodišnje kćeri Rachel (Claudia Lee) – čiji um ni on ni itko drugi ne mogu shvatiti. Osim svoje djece, Jack drži na oku i Frankiejeve najbolje prijatelje Georgea (Kevin Hernandez) i Mikeyja (Tyler Foden).

Samo će vrijeme pokazati hoće li Jackov neortodoksni odgoj udaljiti njegovu djecu od nevolja, ali za nekoga tko je nekoć skrbio za bolesnike od raka, kako teško to može biti? Jack to ima u malome prstu… Zar ne?