Sažetak

Na jednoj od zabava svoje nabolje prijateljice, simpatične Deniz, Narin se osjeća usamljeno. U jednom trenutku ugleda svoju nikad preboljenu ljubav kako ruku pod ruku dolazi na zabavu s Denizinom lijepom sestrom koja se vratila iz inozemstva. Irmak izlazi s pomoćnikom generalnog upravitelja jedne banke. Njegove su namjere ozbiljne. Čini se da je Firat nakon svih tih godina nije prepoznao. Međutim naziru se i druge sjene prošlosti koje će posve poremetiti miran i siguran život koji je Narin mukotrpno gradila.

U proljeće 1996. godine mala Narin živjela je u malome gradiću i bila najbolja učenica u razredu. Kad se jednog dana vratila kući iz škole, ugledala je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi u stolcu ispred kuće te je shvatila da se dogodilo nešto strašno. Redžep je godinama bio u braku s Karom Hatidže zato što je očekivao da će dobiti nasljedstvo. Međutim, kad je saznao da ništa neće dobiti, nasmrt ju je pretukao. Sirota obitelj sve je svoje nade položila u starijeg sina Mehmeta. I onda se dogodilo nešto neočekivano. Mehmet je lud za nogometom i privukao je pozornost nogometnog kluba Jaslihanspor.

Firat i Narin ponovno će se sresti zbog problema oko kredita Sermeta Karajela koji sa sobom donosi nevolje iz prošlosti.