Sažetak

Pobjednički film 10. Zagreb Film Festivala te dobitnik još niza međunarodnih priznanja i nagrada, među kojima je i Srce Sarajeva za najbolji film na Sarajevo Film Festivalu.

Marius (Şerban Pavlu) je razvedeni muškarac u kasnim 30-ima, čija petogodišnja kći Sofia (Sofia Nicolaescu) živi s majkom. Marius dolazi po kćer kako bi s njom proveo praznike na koje jednom godišnje ima pravo, no kažu mu da je ona bolesna.

Marius ne vjeruje i inzistira da djevojčica pođe s njim. Situacija se uskoro otima kontroli i cijela obitelj biva upletena u mrežu humora, nasilja, dječjih pjesmica, policijskih intervencija i ljubavnih izjava…

Radu Jude rođen je u Bukureštu 1977. godine. Diplomirao je filmsku režiju na Školi za medije. Radio je kao asistent redatelja na filmovima kao što su 'Amen' Coste Gavrasa i 'Smrt gospodina Lazarescua' Cristija Puiua. Na Zagreb Film Festivalu 2009. godine je prikazan njegov nagrađivani cjelovečernji prvijenac, 'Najsretnija djevojka na svijetu', a 'Svi u našoj obitelji' njegov je drugi dugometražni film.

Fotogalerija