Sažetak

Gaj Klaudije Glaber je mrtav. Prošlo je više mjeseci od njegova poraza, a pobunjenička vojska predvođena Spartakom i njegovim generalima Kriksom, Ganikom i Agronom nastavlja gomilati pobjede protiv Rima.

Broj pobunjenika narastao je do tisuća oslobođenih robova, pretvorivši se u silu koja predstavlja izazov čak i za moćne vojske Rima. Spartak (Liam McIntyre) je odlučniji nego ikada da sruši cijelu Rimsku Republiku. Nakon Ašurove smrti Nevija (Cynthia Addai-Robinson) i Kriks (Manu Bennett) bore se ujedinjeni s novom snagom i odlučnošću.

Ganik (Dustin Clare), koji uvijek teži iskusiti život u punini, dijeli postelju s lijepom i opasnom Saksom (Ellen Hollman). Zajedno pobunjenici sudjeluju u nizu krvavih okršaja i pripremaju se za neizbježan rat s Rimom.

Rimski Senat obraća se za pomoć svomu najbogatijem građaninu, Marku Krasu (Simon Merrells). Moćan strateški političar poštuje protivnika i odbija raditi iste pogreške kao Glaber i njegovi prethodnici. Uz svoga mladog saveznika, ambicioznog Julija Cezara, Kras je odlučio ugušiti Spartakovu pobunu.

Epski završetak legendarnog putovanja, 'Spartak: Rat prokletih' pokrenut će bitku kakvu nikad prije niste vidjeli.

Fotogalerija