Sažetak

Gus Lobel (Clint Eastwood) desetljećima je bio vrhunski stručnjak za otkrivanje velikih talenata u baseballu, ali starost ga je napokon stigla. Unatoč tome, odbija napustiti igru i želi u njoj ostati do kraja.

Uprava kluba Braves iz Atlante započinje sumnjati u njegove prosudbe, no tada se Gusova otuđena kćerka, ambiciozna odvjetnica Mickey (Amy Adams), pridružuje ocu u poslu - na taj način ugrožavajući svoju karijeru kako bi spasila njegovu.

U filmu nastupa i Justin Timberlake u ulozi suparničkog skauta koji se nada uspješnoj karijeri – i koji je bacio oko na Mickey...

'Ponovo u igri' je film s dodatnim prenesenim značenjem za Clinta Eastwooda. Naime, nakon njegovog 'Gran Torina' izjavio je da se ostavlja glume te da će se posvetiti isključivo redateljskoj karijeri. Vjerojatno je kao dodatni poticaj za predomišljanje djelovala i činjenica da se baseball ekipa u kojoj je nekoć igrao Clint Eastwood zvala upravo Atlanta Braves. Usto, 'Ponovo u igri' prvi je film nakon 'Na vatrenoj liniji' iz 1993. u kojem se Clint Eastwood osim glume prihvatio i režije.

Osim izvrsne izvedbe Clinta Eastwooda, kritičari su posebno pohvalili nepatvorenu kemiju između njega i njegove kćeri na platnu, Amy Adams.