Sažetak

U bliskoj budućnosti, izumljen je sustav za pronalaženje savršene ljubavne veze, TiMER, koji nepogrešivo spaja partnere koji su istinski srodne duše – za svima prihvatljivu cijenu uključivanja i mjesečnu pretplatu, u ručni zglob bit će vam ugrađen sat koji će vam pokazivati koliko je vremena preostalo do sudbonosnog susreta.

Ima, doduše, jedan uvjet na koji sustav ne može utjecati: ako vaš idealni partner nije povezan na TiMER, odnosno nema svoj sat, od susreta neće biti ništa. Oona (Emma Caulfield) se bliži tridesetoj, nikad nije imala sreće u ljubavi, a nakon što je nabavila sat, još se nije aktivirao - zato što ga njezin idealni muškarac još ne nosi.

A tada upoznaje Mikeyja (John Patrick Amedori), nekoliko godina mlađeg dečka čiji sat pokazuje da ima četiri mjeseca do susreta sa svojom idealnom ženom, dok Oonin sat i dalje ne radi.

Između njih dvoje nešto odmah 'klikne', no njihovi satovi ne govore da su srodne duše - hoće li imati hrabrosti da povjeruju onome što im kažu njihova srca?