Sažetak

Otkriveno je da će se nova, američka, inačica hit komedije 'Britanija u malome' vrtjeti oko ambiciozne djevojke, koja je željna slave, a lik je zapravo nastao prema životu Britney Spears u mladim danima. Kako tvrde reporteri The Suna, Matt Lucas odjenut će haljinu i zabljesnuti kao dječja zvijezda Ellie Grace, a David Williams glumit će njezinu bezobzirnu majku.

U seriji 'Britanija u malom u Americi', koja se snima za američki program HBO, ali u Britaniji će se prikazivati na BBC-ju 2009. godine, David će se pojaviti i kao Madonnin gay stručnjak za odnose s javnošću. Od novih likova, vidjet ćemo još i opsesivno-kompulzivnog samotnjaka, vrlo sličnog Howardu Hughesu i tipični američki par sa šokantnim tajnim životom.

No, ne brinite se, pojavit će se i neki od starih, nama omiljenih likova. Vraća se premijerov pomoćnik Sebastian – no ovaj put na oku drži američkog predsjednika. Još nije poznato hoće li glumac Anthony Head, koji je u britanskoj verziji serije glumio premijera, glumiti i ovaj objekt Sebastianova obožavanja. Marjorie Dawes 'pomaže' pretilim Amerikancima, Vicky Pollard je poslana u Brat Camp (Kamp za razmažena derišta), a Daffyd Thomas je sad jedini homoseksualac na sveučilišnom kampusu. Lou će Andyja, čovjeka koji se lažno predstavlja kao invalid u kolicima, odvesti svećeniku u nadi da ga se može izliječiti.

Jedan je izvor rekao: 'Iako je serija rađena za američko tržište, dečki su u nju ubacili pregršt fora koje će moći razumjeti samo njihovi vjerni engleski obožavatelji.' Istodobno, Kevin Shaw je priznao da bi se rado u dobrotvorne svrhe prerušio u 'jedinog homoseksualca na kampusu', Daffyda, obzirom da ga već poistovjećuju s tim osebujnim likom. Rekao je: 'Ako netko želi da se u dobrotvorne svrhe prerušim u Matta, učinio bih to, jer nemam problema s uspoređivanjem. Kad je nešto zabavno, rado sudjelujem u tome.'