Navigation Content

Najava

Par

Žanr/Kategorija HBO On Demand

RedateljJaroslav Fuit

GlumciJakub Wagner, Kristýna Nováková, David Máj

Sažetak

Petogodišnja veza između Michala (Jakub Wagner) i Veronike (Kristýna Nováková) došla je do prekretnice. Dok Michal razmišlja o djeci i mirnu obiteljskom životu, Veronika oklijeva između smirivanja i uživanja u slobodi još neko vrijeme. Žive u istom prostoru, ali zapravo ne žive zajedničkim životom. Kako bi okrenuo stvari u pozitivnom smjeru, Michal iznenadi Veroniku putovanjem u Skandinaviju.

Međutim, od samog početka sve je potpuno drukčije nego što je Michal planirao, a Veronika ne može skriti svoje razočaranje. Njihovi doživljaji tijekom putovanja odraz su njih samih i njihova zajedničkog života. Sve ukazuje na to da više ne bi trebali biti zajedno. Tada upoznaju Simona (David Máj), mladog češkog putnika koji im ponudi boravak u vikendici svog prijatelja u Danskoj.

Simon je čista suprotnost staloženom gubitniku Michalu – on je opušten, duhovit, sve mu lako polazi za rukom. Ipak, sve je očitije da njegov način života nije uvijek pošten i zakonit te da njegove priče o sebi sadrže mnoge tajne. Naposljetku, svi zajedno završe u kolibi u Danskoj.

Susret sa Simonom potakne ih na neočekivano razmatranje o svojim životima i vezi te im omogući da nastave dalje. Ova drama nastala je u produkciji HBO-a, u režiji Jaroslava Fuita.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...