Sažetak

Mike (Channing Tatum) pravi je zabavljač. Posjeduje mnoge talente i šarm, američki san on živi na razne načine. Po danu je obični dečko – ali kad se spusti noć, postaje čaroban.

Glavna je zvijezda muške striperske revije koja već godinama drma klubom Xquisite. Što ga više dame vole, to više troše, što jako usrećuje vlasnika kluba Dallasa (Matthew McConaughey). U mladom Kidu (Alex Pettyfer) Mike će uvidjeti neviđen potencijal.

On će postati njegov učenik kojeg će podučiti tajnama zanata i lake zarade. U međuvremenu Mike će upoznati prekrasnu Kidovu sestru Brooke (Cody Horn). Ona je definitivno djevojka oko koje će se željeti potruditi - sve dok im na put ne stane njegov divlji način života...

Channing Tatum koji se u dosadašnjoj karijeri nije pokazao prevelikim glumačkim kapacitetom, ovoga puta se našao u ulozi koja mu je odlično sjela, što ne treba čuditi obzirom da je film inspiriran Channingovim stvarnim pustolovinama prije no što su ga otkrili filmaši Hollywooda.

Oscarovac Steven Soderbergh uspio je stvoriti vrući i energični, no isovremeno prilično lucidni moderni mjuzikl s kompleksnim likovima. Plesne točke, koje je osmislila Alison Faulk, energične su i atletične, a Soderberghova režija nam ne dopušta da zaboravimo kako je glavnim junacima to prije svega posao. 'Čarobni Mike' donosi već poznatu priču transformiranu u moderno i jedinstveno iskustvo.

Fotogalerija