Sažetak

Jacky Bonnot (Michael Youn) je talentirani kuhar, ali premda sam za sebe kaže da je 'Mozart za štednjakom', ipak ostaje gotovo amater i radi po lošijim restoranima čija klijentela nema razumijevanja za njegove visoke kriterije i kulinarske eksperimente. Štoviše, kad mu supruga zatrudni, mora odustati od obožavanog, ali vrlo nesigurnog posla i posvetiti se stabilnijem i njemu mnogo dosadnijem izvoru prihoda.

S druge strane, njegov uzor Alexandre Lagarde (Jean Reno) je vrhunski profesionalac, najslavniji francuski kuhar koji vodi restoran nazvan po njemu, a ima i svoju kulinarsku emisiju. Ipak, ni njemu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, jer polako ostaje bez svježih ideja, a beskrupulozni vlasnik restorana počinje mu se miješati u posao i želi ga zamijeniti kulinarskom zvijezdom u usponu.

Slučajan susret Jackyja i Alexandrea obojici otvori mogućnost za rješavanje njihovih problema, ali to zbog njihovih nespojivih karaktera također dovodi i do niza suludih situacija i smiješnih scena između dvojice kuhara.

Fotogalerija