Sažetak

Godine 1973. obitelj Loud postala je televizijska senzacija novog doba, puno prije nego što je slavni pjevač metal rocka prikazao svoju ekscentričnu obitelj na malim ekranima i desetljećima prije nego što su kućanice započele verbalni rat pred očima javnosti.

Produkcijska kuća HBO Films predstavlja nam CINEMA VERITE, film koji govori o zakulisnim događajima sa snimanja revolucionarnog dokumentarca 'An American Family', koji je pratio život obitelji Louds ranih 70-ih i ozloglasio ovu obitelj iz Santa Barbare stvorivši novi televizijski žanr: reality TV seriju.

'An American Family' sasvim je drugačiji televizijski serijal od ostalih snimanih u to doba. Kada je prvi put emitiran 1973., stavio je pod lupu javnosti obitelj nespremnu na posljedice. Serija je pod svjetla reflektora postavila obitelj Loud u trenutku kad su roditelji (Diane Lane, Tim Robbins) proživljavali bračnu krizu i odgajali petero adolescenata.

Najviše je bila kritizirana majka Pat koja je otvoreno podupirala homoseksualnost svog sina Lancea (Thomas Dekker) u vrijeme kada se ta tema rijetko prikazivala na televiziji.

Fotogalerija