Sažetak

Annabel Cotton (Mia Wasikowska) prelijepa je i šarmantna djevojka koja boluje od raka i koja osjeća duboku ljubav prema životu i prirodi. Enoch Brae (Henry Hopper) mladić je koji je odustao od života nakon što su mu oba roditelja poginula u nesreći.

Kad se ovo dvoje autsajdera slučajno susretnu na pogrebu, otkriju da imaju mnogo toga zajedničkog u svojim jedinstvenim pogledima na svijet. Za Enocha to uključuje najboljeg prijatelja Hiroshija koji je zapravo duh pilota kamikaze. Za Annabel to uključuje obožavanje Charlesa Darwina i zanimanje za život drugih bića.

Saznavši da se Annabel bliži smrt, Enoch joj ponudi pomoć da posljednje dane dočeka u bespoštednom zanosu, izazivajući sudbinu, tradiciju pa čak i samu smrt. Kako njihova neobična ljubav jača, svijet koji ih okružuje postaje sve stvarniji.

Smioni, djetinjasti i posebni – njih dvoje hrabro se suočavaju sa svime što im život sprema. Boreći se protiv boli, ljutnje i gubitka naoružani mladošću, zaigranošću i originalnošću, ovo dvoje neprilagođenih igra igru života prema vlastitim pravilima.

No njihovo putovanje sustiže nezaustavljiv tijek vremena, a prirodni ciklus života dolazi po svoj danak od Annabel.

Fotogalerija