Sažetak

Freddy Krueger (Robert Englund) je u paklu – doslovno. Deset je godina prošlo otkad je Krueger, jedan od najstrašnijih likova iz horora svih vremena (serijal 'Strava u Ulici brijestova'), opsjedao snove ljudi kako bi se osvećivao i ubijao. Ali sad je grad odlučio stati na kraj Freddyju jednom i za svagda te ga je sistematski izbrisao iz sjećanja.

Potencijalne žrtve drogirane su kako ne bi sanjale, zbog čega je gospodar noćnih mora postao nemoćan. Eliminirali su strah od Freddyja, što predstavlja krajnju muku za psihopatskog egomanijaka koji sam sebe smatra legendom. Poput robijaša na doživotnoj kazni, Freddy je spao na to da planira fantastičnu osvetu koja se nikad neće ostvariti. To jest, sve dok Freddy ne uskrsne Jasona Voorheesa (Ken Kirzinger), jednako slavnog luđaka iz filmskog serijala 'Petak trinaesti'.

Jason je idealno sredstvo kojim će Freddy opet usaditi strah u Ulicu brijestova i stvoriti si priliku da se izvuče iz svog čistilišta. Kad uvidi koliko je lako manipulirati Jasonom, Freddy na prijevaru nagovori Voorheesa da otputuje u Springwood i započne novu vladavinu terora.

Fotogalerija