Sažetak

Kad uspješan britanski komičarski duo supružnika, Sean (Stephen Mangan) i Beverly Lincoln (Tamsin Greig), dobije ponudu od Hollywooda da snimi novu verziju svoje hit-serije za američku TV mrežu, isprva su oduševljeni tom mogućnošću. No ubrzo shvate što se američki TV šefovi spremaju učiniti njihovoj voljenoj seriji... a nedugo zatim jasno je da na kocki nije samo njihov TV show nego možda i njihov brak.

Serija je nastala iz pera hvaljenog para scenarista Davida Cranea ('Prijatelji') i Jeffreyja Klarika ('Lud za tobom'), a u njoj glume Matt LeBlanc, koji tumači pretjeranu verziju samog sebe, Tamsin Grieg, Stephen Mangan i John Pankow.

Druga sezona počinje četiri mjeseca nakon završetka prve. Seanov i Beverlyn brak razorila je Beverlyna afera s Mattom, a čini se da Mattovu i Seanovu prijateljstvu više nema spasa. Ali sprema se premijera njihova sitcoma te je sve troje prisiljeno nastaviti suradnju. Kako serija protječe, sve dublje zalazimo u zamršen svijet stvaranja televizijskog programa.

To je galerija megalomanskih šefova televizijskih mreža, kirurški uljepšanih glumica i golišavih obožavatelja koji neočekivano iskrsnu u vašoj kuhinji. Kroza sve to Sean i Beverly bore se da ponovno otkriju ljubav koju su osjećali na početku svoje američke pustolovine, dok Matt pokušava oživjeti prijašnju slavu.

Fotogalerija