Sažetak

Holivudska zvijezda u naponu snage odlučuje napustiti glumu i započeti karijeru repera? Zvuči nevjerojatno, čak i apsurdno - ali upravo je takav potez napravio slavni Joaquin Phoenix u jesen 2008. godine. U mjesecima koji su slijedili, Phoenix je nastavio šokirati svjetske medije neurednim izgledom i bizarnim ponašanjem, zbog čega su mnogi počeli misliti da je slavni glumac potpuno 'prolupao'.

Njegov šogor Casey Affleck, također poznati glumac (nominiran za Oscara za ulogu u filmu 'Ubojstvo Jesseja Jamesa od kukavice Roberta Forda'), odlučio je napraviti svoj redateljski debi dokumentarnim filmom u kojem će prikazati velike promjene u Joaquinovu životu.

Affleck sa svojom ekipom tako prati Phoenixa dok piše stihove, izvodi svoju glazbu, ali i zlostavlja svoje najbliže suradnike...

Provokativan, duhovit, a na trenutke i pomalo šokantan, film 'Još sam tu' iznimno je zanimljiv i zabavan prikaz jednog umjetnika na prekretnici, djelo u kojem Casey Affleck vješto istražuje shvaćanje pojma hrabrosti i kreativne preobrazbe, kao i posljedice života provedenog u središtu pažnje javnosti.

Fotogalerija