Navigation Content

Pisma Jenny

Najava

Pisma Jenny

Film info

Pisma Jenny

Žanr/Kategorija HBO On Demand

RedateljDiego Musiak

GlumciGimena Accardi, Fabio Di Tomaso, Manu Fullola

Sažetak

Slijedimo Jenny kroz njezine burne tinejdžerske godine nakon što prerano izgubi majku.

Iako njezin voljeni otac ima ključnu ulogu, majčina pisma koje je pisala prije nego što je umrla, a koja se odnose na određeni dio njezina života, pomažu Jenny na njezinu putu do otkrivanja same sebe.

'Pisma Jenny' osjećajno je režirani film koji opisuje zaljubljenu djevojku koja mora donijeti životnu odluku kad otkrije da je trudna. Jenny ne može sama donijeti odluku. Tek nakon što otkrije tri pisma koja joj je napisala majka prije smrti, Jenny može odlučiti kako dalje. Nakon što je pročitala prvo pismo, Jenny odlučuje otputovati u Izrael iz Argentine i započeti nov život.

Putovanje u Jeruzalem pomaže Jenny da ublaži vlastitu bol i otkrije nove mogućnosti – uključujući i novu ljubav – kako bi mogla sagledati svoj život. Priča je dirljiva, a scene zapanjujuće s prikazom Argentine, Španjolske i Izraela.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...