Sažetak

Deset godina nakon smrti svoga voljenog supruga Seana, Anna (Nicole Kidman) odlučuje krenuti dalje sa životom i prihvaća bračnu ponudu svoga bliskog prijatelja Josepha (Danny Huston).


Međutim, u trenutku kad objavljuje svoje zaruke, u Anninu stanu pojavljuje se 10-godišnji dječak (Cameron Bright) koji izjavljuje da je on reinkarnacija njezina pokojnog muža i da se Anna ne bi trebala ponovno udati.

Situacija se čini apsurdnom, no nakon što dječak ispriča neke stvari o odnosu Seana i Anne koje nitko osim njih dvoje nije mogao znati, Anna počinje vjerovati da bi dječak zaista mogao biti reinkarnirani Sean...

Redatelj koji nas je oduševio debijem, izvrsnom krimi komedijom 'Sexy Beast', odlučio se na nešto drugačiji projekt u suradnji s Milom Addicom, scenaristom 'Monster's Balla'. U šoku je bila i publika na Mostri 2004. godine, gdje je film imao svoju europsku premijeru, a glavna je glumica, Nicole Kidman, bila optužena za blagu pedofiliju zbog konkretne scene u filmu gdje se kupa u kadi sa malim glumcem. U prvoj je verziji bio i poljubac koji se po potrebi tržišta na koje je film distribuiran - brisao ili ostavljao.

Fotogalerija