Sažetak

Vince Vaughn i Kevin James predvode zvjezdanu glumačku ekipu komedije o tome postoje li i među najboljim prijateljima stvari o kojima se nikad ne govori, a koju je režirao slavni Ron Howard ('Da Vincijev kod').

Zakleti neženja Ronny (Vince Vaughn) i sretno oženjeni Nick (Kevin James) najbolji su prijatelji još od studentskih dana. Danas su partneri u kompaniji za dizajniranje automobila, i upravo su dobili veliki projekt koji bi ih mogao uvesti u prvu ligu. Uz podršku svojih boljih polovica – Ronnyjeve djevojke Beth (Jennifer Connelly) i Nickove supruge Geneve (Winona Ryder), njih dvojica čine se kao nezaustavljiv tim... sve dok Ronny slučajno ne ugleda Genevu s drugim muškarcem (Channing Tatum).

Odlučan u namjeri da otkrije što se tu zapravo događa, Ronny započinje vrlo amatersku istragu koja će ga dovesti u niz urnebesnih situacija, a pritom otkriva da i Nick ima svoje tajne. Dan isporuke prototipa na kojemu užurbano rade sve je bliže, pritisak je sve veći, a Ronny mora odlučiti kako i gdje će svome najboljem prijatelju priopćiti istinu o Genevi...

Fotogalerija