Navigation Content

Domino efekt

Najava

Domino efekt

Film info

Domino efekt

Žanr/Kategorija HBO On Demand

RedateljPhilippe Caland

GlumciPhilippe Caland, Virginia Madsen, Forest Whitaker, Minnie Driver

Sažetak

Prva je generacija useljenika i moderan new-age modni dizajner Amer Atrash (Philippe Caland) napustio je Libanon u potrazi za američkim snom. Iako mu je nekoliko puta bio blizu, nešto neočekivano uvijek Amera spriječi u postizanju cilja, a to je financijski uspjeh. U tjednima prije objavljivanja svoje modne marke Atrash, i na rubu financijskog uspjeha, Amer se nađe u poznatom škripcu kada sve pođe po zlu u zadnji čas. Umjesto da se pozabavi lošim vijestima, Amer kreće u akciju. Ali suočen s gomilom izlika i odbijanja, Amer se nađe stjeran u kut.

U međuvremenu se njegova supruga Sherry (Virginia Madsen) osjeća zapostavljenom i odlučuje da joj treba vremena kako bi razmislila o njihovoj situaciji. Stoga od Amera zahtijeva da se odseli u njegov ured. Amer se nastoji zatrpati poslom, ali progoni ga sjećanje na događaj od prije nekoliko godina. Napokon svoju tajnu otkrije Sherry i ispriča joj o nesreći koja se zbila prije petnaest godina i koju nije mogao izbjeći. Zbog te je nesreće Phillip Blackman (Forest Whitaker) postao bogalj i ostao u invalidskim kolicima. Amer vjeruje da su sve buduće nezgode, zbog kojih nije ostvario svoj san, izravno vezane uz prokletstvo i lošu karmu.

Suosjećajna Sherry puna je razumijevanja, ali i umorna od toga da joj ga njegov posao krade. Ohrabri Amera da pronađe Phillipa i pomiri se s njime. Amer kreće u potragu za Phillipom. Nađe ga nakon što upozna njegovu prekrasnu suprugu Kitty (Minnie Driver) koja pjeva u lokalnom baru. Amer moli za oprost, ali to čini tako što navodi sve nevolje i lošu karmu koje su mu se dogodile u životu. Phillip povede Amera na putovanje čiji je cilj promijeniti Amerovo stanje uma i pomoći mu da se približi prosvjetljenju.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...