Sažetak

Johnny Depp u ulozi Ludoga Klobučara i Mia Wasikowska kao 19-godišnja Alisa koja se vraća u čudesan svijet koji upoznala kao dijete. Alisa kreće na putovanje na kojem će otkriti svoju sudbinu i prekinuti strahovladu Crvene Kraljice.

'Walt Disney Pictures' i vizionarski režiser Tim Burton donose nam epsku, fantastičnu avanturu u 3D-tehnici 'Alisu u zemlji čudesa', magičan i maštovit prilaz jedne od najomiljenijih priča svih vremena.

Johny Depp u ulozi Ludoga Klobučara i Mia Wasikowska kao 19-godišnja Alisa koja se vraća u čudesan svijet koji je prvi put upoznala kao djevojčica i ponovno se susreće s prijateljima iz djetinjstva: Bijelim Zecom, Cerigradskim Mačkom, Puhom, Gusjenicom i, naravno, Ludim Klobučarom. Alisa kreće na fantastično putovanje na kojem će otkriti svoju pravu sudbinu i prekinuti strahovladu Crvene Kraljice.

U zvjezdanom postavu sudjeluju i Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Crispin Glover. Scenarij je napisala Linda Woolverton. 'Alisa u zemlji čudesa' prenosi nam čaroliju dva obožavana djela Lewisa Carrolla 'Alisa u zemlji čudesa' (1865.) i 'Alisa s one strane ogledala' (1871.) sa zadivljujućim, avangardnim scenama i najkarizmatičnijim likovima iz povijesti književnosti te dolazi na velika platna u 'Disney Digital 3D™' tehnologiji.

Fotogalerija