Sažetak

Zabavna akcijska komedija režisera i scenarista Guya Ritchieja koja nam donosi priču o seksu, lopovima i rock 'n' rollu.

'RocknRolla' nas odvodi na opasnu vožnju u visoki kriminal i dno društva modernog Londona, gdje su nekretnine istisnule drogu s najvećeg tržišta, a kriminalci predstavljaju odvažne poduzetnike.

Međutim, tko god želi postati dio tog svijeta, bilo da se radi o sitnom lopovu zvanom One Two ili o 'mutnom' ruskom milijarderu Uriju Obomavichu, može se obratiti samo jednom čovjeku. Njegovo ime je Lenny Cole, a on kao mafijaš staroga kova točno zna koga je potrebno 'podmazati' i u šaci drži sve važne birokrate, brokere ili gangstere. Dovoljan mu je samo jedan telefonski poziv i sva administracija nestaje.

Međutim, kao što mu njegova desna ruka Archy kaže, London se počeo brzo mijenjati. Veliki mafijaši s Istoka, gladni kriminalci s ulice i svi oni koji se nalaze između, žele promijeniti pravila trgovine i kriminala. S milijunima na dohvat ruke, svi su se pripadnici londonskog podzemlja udružili u urotama i spletkama kako bi se domogli svoga dijela. Međutim, dok se visoki ulagači i sitni lopovi bore za nadmoć, prava će nagrada – multimilijunski posao – pasti u ruke Lennyjevog posinka, rock zvijezde ovisne o drogama za kojega se misli da je mrtav.

Fotogalerija