Sažetak

Još otkada je imala pet godina, Gigi su uvijek govorili da će vrlo lako prepoznati koji je dečko zainteresiran za nju – to je obično onaj koji se ponaša kao zbunjena budala. Danas, nakon mnogo godina, Gigi se svakodnevno bori da pronađe ljubav svog života.

Problem je jedino u tome što uvijek traži na pogrešnim mjestima, izlazeći s muškatcima kojima jednostavno baš i nije stalo do nje. Upravo je to bio slučaj i sa njezinim posljednjim spojem, Conorom, nakon kojeg je dotični više nikada nije nazvao. Ipak, Gigi se uspjela uvjeriti u nekoliko (ne)mogućih razloga – možda ga je lupio auto, možda je morao posjetiti baku, možda je izgubio mobitel.

Odlučila je posjetiti njegov omiljeni bar kako bi 'slučajno naletila' na njega i razriješila situaciju. U baru upoznaje Conorovog prijatelja Alexa koji odmah shvati o čemu se radi te objasni Gigi kako Conoru i nije baš stalo do nje. U međuvremenu, Conor, koji upravo odlazi sa spoja s Gigi, nazove svoju djevojku Annu (Scarlett Johansson) da provjeri što ima novoga kod nje. Ona se nalazi u supermarketu gdje upoznaje Bena i njih dvoje razmijene brojeve jer Ben tvrdi da poznaje ljude koji bi joj mogli pomoći oko njene glazbene karijere.

Benov prijatelj Neil (Ben Affleck) promatra sve iz automobila i čudi se što to njegov prijatelj radi, pošto je ovaj već neko vrijeme oženjen za Janine (Jennifer Connelly). No, ima Neil i svojih problema – kada dolazi kući dočeka ga njegova dugogodišnja djevojka Beth (Jennifer Aniston) sa viješću da se njena mlađa sestra udaje.

Neil dobro zna gdje vodi ovaj razgovor pošto je Beth već nekoliko puta spominjala ženidbu, ali njemu se cijla ideja braka jednostavno ne sviđa. Uskoro njihova veza doživi pravu krizu, što poveže sve aktere ove romantične komedije u jednu veliku zbrku.

Fotogalerija