Sažetak

Akcijska superzvijezda Bruce Willis i popularni komičar Tracy Morgan (serija 'Televizijska posla') u ovom hitu glume policajce koji zajedno rade već devet godina, stalno se svađaju, ali vrhunski su uigran tandem za borbu protiv zločina.

Jimmy (Bruce Willis) je odvojen od svoje žene i s njom ima kćer Avu (Michelle Trachtenberg) koja će se ubrzo vjenčati. On kao častan čovjek zahtjeva da joj plati skupo vjenčanje i da ju otprati do oltara. Ali nema veliku plaću, te jedino vrijedno što ima su bejzbolske kartice.

Skupa s partnerom Paulom (Tracy Morgan) odlazi prodati svoju dragocjenu karticu. Dok Paul čeka izvan dućana, Jimmy ulazi i u taj čas ulete lopovi i pokradu dućan i otmu mu iz ruke karticu. Shrvan gubitkom skupocjene kartice Jimmy započinje potragu za tim lopovima, te uskoro on i Paul otkriju da su povezani s narkobossom zvanim Poh Boy (Guillermo Díaz) koji je ujedno i sportski entuzijast.

Sva njihova vještina bit će im itekako potrebna kada ih potraga za starom, vrlo vrijednom sličicom za baseball odvede u ralje obračuna s moćnim narko mafijašima. Ovu superzabavnu akcijsku komediju potpisuje kultni redatelj Kevin Smith ('Trgovci', 'Štakori iz shopping centra', 'Chasing Amy', 'Dogma', 'Zack i Miri snimaju pornić').

Fotogalerija