Sažetak

Film se temelji na uspješnici koja sadrži društveni komentar modernih veza i drevnih problema o nerazumijevanju suprotnog spola. Ovo je priča u kojoj su pojedini likovi povezani jedni s drugima u neobičnoj komediji zabune u kojoj društveni 'faux pas' dominira.

Adaptacija Kena Kwapisa uspješnice 'Njemu baš i nije stalo' koju su napisali Greg Behrendt i Liz Tuccillo, slijedi ljubavne živote dvanaestak likova. Ginnifer Goodwin glumi Gigi, mladu ženu koja pokušava razumjeti zbunjujuće signale koje dobiva od muškaraca s kojima izlazi.

Savjete joj daje vlasnik bara (Justin Long) koji se hvali time da u potpunosti razumije scenu hodanja. Gigina kolegica Janine (Jennifer Connelly) zajedno s mužem Benom (Bradley Cooper) krene u veliki projekt uređenja doma.  Janine ne zna da se Ben upustio u aferu s Annom (Scarlett Johansson), privlačnom ženom koja se nastoji probiti kao pjevačica.

Jedna druga Gigina prijateljica s posla Beth (Jennifer Aniston) uživa u uspješnoj i zdravoj vezi s Neilom (Ben Affleck), ali kako se on nema namjeru ženiti, mračni su se oblaci nadvili nad njima.

Kris Kristofferson u filmu glumi Bethina oca.

Fotogalerija