Navigation Content

Privatna praksa

Privatna praksa

Private Practise

Nastavlja se priča o predanim doktorima čiji privatni život očajnički treba malo prakse. U četvrtoj sezoni uvode se potpuno novi likovi.

INFO

GlumciTim Daly, Kate Walsh, Amy Brenneman, Taye Diggs, Audra McDonald

Sažetak

Prvi nastavak četvrte sezone bavi se posljedicama Dellove smrti, uključujući njegov sprovod i ono što se događa s njegovom kćeri Betsey (Hailey Sole).

Violet (Amy Brenneman) i Pete (Tim Daly) su se vjenčali pa napokon započinju zajednički život sa sinom Lucasom. Addison (Kate Walsh) i Sam (Taye Diggs) objavljuju svoju vezu svim zaposlenima u Oceanside Wellnessu, zbog čega Naomi (Audra McDonald) privremeno napušta Los Angeles kako bi pronašla način nositi se s tom informacijom.

Veza Coopera (Paul Adelstein) i Charlotte (KaDee Strickland) sve je snažnija otkako su se zaručili. Charlotte siluje i teško pretuče jedan pacijent njezine bolnice, a ona se povjeri jedino Addison zahtijevajući od nje da čuva tajnu. Charlotte ne želi nikomu, pa ni Cooperu, priznati da je silovana. Ipak, svi na kraju saznaju da je silovana, ali Charlotte ne želi otkriti da ju je silovao Lee McHenry (Nicholas Brendon). Poslije se otkrije i da je Charotte već silovana i kao studentica.

Na kraju Charlotte na Sheldonov nagovor ipak otkrije da ju je silovao Lee. Odlazi u policijsku stanicu, ali kako je prošlo previše vremena tužioci ne podižu optužnicu protiv Leeja, kojeg poslije u samoobrani nožem izbode njegova djevojka. Tek priznanje njegove djevojke kako je gotovo ubijena dovodi do Leejeva uhićenja, ali prije toga njegov život spase liječnici nakon što Charlotte odobri operaciju.

Na kraju sezone donosi se odluka o zatvaranju Oceanside Wellnessa i otvaranju nove privatne prakse, a Naomi se odluči odseliti u New York kako bi bila s Gabrielom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...