Navigation Content
Kućanice
SUB u 06:00FOXLife

Desperate Housewives

U sedmoj sezoni hit serije, mirnu ulicu Wisteria Lane uzdrmat će posjet nove zlice koja će zagorčati život svim susjedima!

INFO

GlumciTeri Hatcher, Eva Longoria Parker, Felicity Huffman, Marcia Cross, Doug Savant, James Denton

Sažetak

Zbog propalog poslovanja vlastite tvrtke i razvoda od Orsona, Bree Van de Kamp (Marcia Cross) prolazi kroz teško razdoblje života. Obzirom da je sada sama, Bree posvuda vidi zgodne muškarce, no za oko joj je zapeo atraktivni majstor Keith Watson (Brian Austin Green), kojeg je unajmila da joj pomogne urediti kuću. Iako je u početku nijekala svoju zatreskanost zbog razlike u godinama, Bree vrlo brzo započne vezu s 15-godina mlađim Keithom.

Dok Bree proživljava slatke brige, Gabrielle Solis (Eva Longoria) muči informacija da Juanita nije njezina biološka kćer, obzirom da su doktori nakon poroda slučajno zamijenili njezinu bebu s onom druge rodilje. Gabrielle, rastrgana između želje da nađe svoju pravu kćer i zadrži Juanitu, odluči zatajiti suprugu Carlosu (Ricardo Antonio Chavira) istinu o pravom ubojici njegove majke koja je poginula u prometnoj nesreći prije 11 godina.

S druge strane ulice, Susan Delfino (Teri Hatcher) i njezin suprug Mike (James Denton) zbog financijskih problema prisiljeni su napustiti Wisteria Lane i preseliti se u udaljeni kvart u unajmljeni stančić. Svoju kuću nevoljko su dali u najam Paulu Youngu (Mark Moses) koji je upravo izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Susan vidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana, Maxine, ponudi neobičan posao poziranja u donjem rublju, a Mike razmišlja o odlasku na Aljasku gdje bi radio na naftnoj bušotini.

I posljednja kućanica, Lynette Scavo (Felicity Huffman), posvećena je problemima koji su stisnuli njezinu sada već sedmeročlanu obitelj. Osim što će se zabrinuti za Toma (Doug Savant) koji, na doktorov savjet, svoju poslijeporođajnu depresiju liječi pušenjem marihuane, Lynette bace u očaj sklerozna svekrva koja se preselila u dom Scavovih kako bi pomogla u odgoju unuka te iznenadni posjet Renne Perry (Vanessa Williams), prijateljice s koledža koja se rastaje od svog supruga, poznatog bejzbolaša NY Yankeesa.

Renneina želja da se useli u stan preko puta obitelji Scavo nimalo se ne svidi Tomu te je zamoli da i dalje čuva tajnu o događaju iz studentskih dana kako ne bi povrijedio Lynette. Čim je došla, Renne pokuša zavesti Breeinu novu simpatiju, zbog čega će između njih dvije doći do velikih trzavica, a kasnije će se sukobiti i s ostalim kućanicama…

 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...