Svoj prvi susret proljetnog dijela prvenstva Hajduk igra protiv Cibalije u Vinkovcima. Ranije ovog tjedna Bijeli su predložili Vinkovčanima zamjenu domaćinstva računajući da će zbog trenutnih vremenskih prilika teren pored Bosuta biti na rubu regularnosti no Cibalija nije pristala pa će se ovaj meč odigrati prema rasporedu.Hajduk ima iza sebe rijetko dobre zimske pripreme i što se tiče odrađenog posla na terenu i što se tiče transfera. Ponajbolji igrač Hajduka prošle jeseni, Ante Erceg, transferiran je u Emirate za vrlo visoku cifru s obzirom na njegove godine, a uprava kluba je ekspresno dovela zamjenu u vidu mađarskog reprezentativca Gyurcsa koji je već na pripremama pokazao da će biti pojačanje. Hajduk je platio solidnu odštetu za rumunjskog reprezentativca Steliana Filipa koji igra na poziciji desnog bočnog, a uspio je vratiti i Miju Caktaša iz Rubina što je bez sumnje sjajan posao. Kopić sada ima na raspolaganju vrlo kompetitivnu momčad, sve pozicije su odlično pokrivene pa očekujemo još bolji Hajduk ovog proljeća.

Cibalija je i dalje u velikim problemima, klupski račun joj je blokiran, a čini se i da postoji raskorak između uprave s jedne te igrača i navijača s druge strane. Vinkovčani se pošteno bore za ostanak u ligi no pitanje je hoće li, zbog svih tih financijskih dubioza, uopće dočekati zadnje prvenstveno kolo.

U takvim neveselim okolnostima Cibalija dočekuje Hajduk, a kakav će otpor pružiti pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem MAXtv To Go ili PPV usluge.