Navigation Content
Milijarde

Billions

Paul Giamatti i Damian Lewis u smionoj drami koja preispituje zaradu i opasnosti potjere za američkim snom

INFO

GlumciPaul Giamatti, Damian Lewis, Condola Rashad, Maggie Siff, Malin Akerman

Sažetak

U seksi egomanijakalnom svijetu financija dva najmoćnija njujorška titana vode epsku bitku.

Neumorni savezni tužilac Chuck Rhoades (Paul Giamatti) odlučno i autoritativno provodi pravdu. Nemilosrdno briljantni kralj hedge fonda Bobby Axelrod Axe (Damian Lewis) vodi carstvo utemeljeno na insajderskim informacijama i prljavim tajnim poslovima.

Axe želi pobijediti pošto poto, ali Chuck će učiniti sve da milijarder, koji je svojim rukama došao do bogatstva, plati za svoje zločine. To je bitka u kojoj svi mogu mnogo izgubiti i svi su prisiljeni odgovoriti na pitanje: Koja je vrijednost moći?

Serija Milijarde gradi kompleksnu i precizno razrađenu priču koja besprijekorno prepleće Chuckov i Axeov privatni i profesionalni život.

Maggie Siff
je Wendy Rhoades, Chuckova iznimno inteligentna i ambiciozna žena rastrgana između muževih uvjerenja i profesionalnog položaja utjecajne članice Axeovog unutarnjeg kruga.
Malin Akerman je Lara Axelrod, Axeova žestoko odana i lukava žena. U seriji glume i Toby Leonard Moore, David Costabile i Condola Rashad.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...