Navigation Content
Nestanak

The Missing

Priča druge sezone događa se uglavnom u britanskoj vojnoj bazi u Eckhausenu u Njemačkoj, ali doseže i do bojišnica ISIL-a u sjevernom Iraku

INFO

GlumciTchéky Karyo, Anastasia Hille, Abigail Hardingham, Keeley Hawes, David Morrissey

Sažetak

Mlada Britanka posrće ulicama i sruši se na gradskom trgu. Božić je 2014. Uskoro doznajemo da se zove Alice Webster (Abigail Hardingham) i nestala je prije 11 godina.

Alicein povratak šokira malu zajednicu. Gdje je bila? Tko je njezin otmičar? S kim je bila oteta? Nijemac iz lokalne zajednice identificiran je kao otmičar, ali on i žena tvrde da su nevini. Aliceina obitelj ponovno tone u kaos, koji prijeti da će ih razoriti... Pratimo moralne dvojbe i složene emocije oko dugo priželjkivanog povratka nestalog djeteta.

I ova priča zadržava dojmljivu pripovjedačku strukturu u kojoj se izmjenjuju prošlost i sadašnjost, a gledatelji su uvučeni u zaplete i prevrate u potrazi za istinom o tome što se dogodilo Alice. Svi su glumci i likovi novi, osim poznatog nam francuskog detektiva Juliena Baptistea (Tchecky Karyo).

Druga sezona prati 2014., godinu kad se Alice vratila, i sadašnjost.
Kao i u prvoj sezoni, likovi su ključni. Pratimo obitelj koja je preživjela neizrecivu tragediju i vraćeno im je izgubljeno dijete, no nepovratno promijenjeno. Kad Alice neočekivano učini nešto šokantno, obitelj se počinje raspadati.

Julien nas vodi kroz sve dramatične događaje. I dalje je inteligentan, samouvjeren, no i dalje je patnik. Alicein povratak otvara slučaj koji Juliena dira u srce i on je prisiljen sam sebi postaviti teška pitanja. Kad Alice u deliriju promrmlja ime Sophie Giroux, Julien po vlastitom nahođenju hita Europom radi slučaja starog 12 godina, koji nije htio zaboraviti.

U sadašnjosti Julien putuje u Irak i ondje vidimo njegovu ranjiviju stranu; suočava se s prošlosti i osobnim demonima da bi došao do istine. Ali od čega Julien bježi? I zašto mu je taj slučaj tako važan?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...