Navigation Content

Nijemi svjedok

Nijemi svjedok

Silent Witness

I u 19. sezoni popularne serije pratimo predani tim forenzičkih patologa koji pokušavaju otkriti kako i zašto je žrtva umrla

INFO

GlumciEmilia Fox, Richard Lintern, David Caves, Liz Carr

Sažetak

Dr. Nikki Alexander, dr. Thomas Chamberlain i dr. Jack Hodgeson rade u uglednom Centru Lyell u kojem iz istrage u istragu daju svoje stručno viđenje okolnosti zločina. Svaka pripovijest ispričana je u dva nastavka.

U ovoj sezoni Nikki se nađe u sablasnom paranoidnom trileru u epizodi The Dying of the Light. Nakon što stigne na poprište ubojstva, Nikki ne treba puno da shvati da je posrijedi kopija slučaja iz njezine prošlosti pa posumnja da su ubojstva vezana za nju osobno. Ali tko će joj povjerovati i komu ona može vjerovati?

U Flightu pratimo priču o Britanki koja se potajno vrati u Veliku Britaniju. Policija posumnja u nju nakon što u njezinim aktivnostima naslute moguću upletenost u džihad na Bliskom istoku. Tim mora otkriti prave razloge njezinog povratka.

U Life Licence ekipa se zatekne u opasnom svijetu uvjetno puštenih zatvorenika nakon što oslobođenog ubojicu okrutno ubiju u vlastitom domu. Sumnja padne na ozloglašenog ubojicu djece koji je također nedavno izašao iz zatvora.

Nakon što naoružana policijska interventna jedinica slučajno ubije mladu Poljakinju, epizoda Rules of Engagement uvodi nas u internu istragu događaja. Jack izazove napetost kad se nađe na strani policijskog dužnosnika koji je po svaku cijenu naumio izboriti se za pravdu radi djevojčine obitelji.

U završnoj priči River's Edge snajperistu naoko nasumične mete postanu izletnici u zabačenom predjelu. Ali istraga uskoro otkrije duboko ukorijenjenu obiteljsku intrigu. U trenutku kad počnu razotkrivati istinu, Nikki i Jack utonu u opasne dubine zločinačkog podzemlja.

Serija je dosad osvojila 8 nagrada i 5 nominacija.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...