Navigation Content
Bull
NED u 21:05FOXCrime

Bull

Michael Weatherly u ulozi vrhunskog majstora manipulacije koji želi doznati što motivira sudionike pravnih sporova

INFO

GlumciMichael Weatherly, Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio

Sažetak

Briljantan, drzak i šarmantan, dr. Bull (Michael Weatherly) je vrhunski majstor manipulacije koji uz pomoć psihologije, intuicije i podataka visoke tehnologije želi doznati što motivira porotnike, odvjetnike, svjedoke i optužene.

U tvrtki 'Trial Analysis Corporation' Bull je okupio zavidnu ekipu stručnjaka kako bi sudska izlaganja oblikovali do najsitnije pojedinosti. Među njima je i njegov inteligentni bivši šogor, Benny Colón, odvjetnik koji glumi branitelja u njihovim pripremnim lažnim suđenjima, Marissa Morgan, vrhunska stručnjakinja za neurolingvistiku iz Ministarstva domovinske sigurnosti, bivši detektiv njujorške policije Danny James, opaki, ali najpouzdaniji istražitelj u tvrtki,  bahata hakerica, milenijalaka Cable McCrory, odgovorna za prikupljanje cyber-podataka i Chunk Palmer, modno osviješteni stilist i bivši igrač američkog nogometa, zadužen za izgled klijenata tijekom suđenja. 

U parnicama s visokim ulogom Bullova kombinacija izvanrednog uvida u ljudsku prirodu, tri doktorata i vrhunski zaposlenici stvaraju pobjedničke strategije koje vagu pravde naginju u koristi njihovih klijenata.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...