Prvi susret u novoj sezoni zabrebački će modri odigrati ove subote na Maksimiru, a protivnik im je Istra. Dinamo se u europska natjecanja uključuje tek u trećem kolu, na samom startu sezone je u boljoj poziciji od svojih konkurenata iz vrha tablice no zbog toga ima imperativ u prvenstvenu utrku ući bez greške!Najava ovog meča trabala je početi ovako; Dinamo iza sebe ima odrađene pripreme koje su ostavile par upitnika. Rezultatski gledano bilo je srednje uspješno, bilo je i pobjeda i poraza, no više od nevažnih rezultatskih zaostataka Peteva mora brinuti... No, dan prije početka prvenstva na Maksimiru se začuo alarm za uzbunu – bugarski stručnjak Petev dobio je otkaz, a na njegovo mjesto stigao je Mario Cvitanović dosadašnji trener mlađih uzrasta! Uz to Samir je također postao bivši, prelazi u redovime izvjesnog kineskog drugoligaša. Ogromne promjene dogodile su se u Dinamu u vrlo osjetljivom trenutku sezone, pravi ulazak u prvenstvo je došao u pitanje no u klubu su očigledno shvatili da modri brod ide u krivom smjeru, moralo se reagirati.

No promjene su sastavni dio egzistencije maksimirskog kluba i nema sumnje da će ih još biti ovog ljeta. Dinamo je do sada doveo lijevog beka Lecjaksa te malijskog veznjaka Hameda Doumbiu pa mu se za sada kao najveće pojačanje čini povratnik Fernandes koji opet igra odličan nogomet. Iz kluba su otišli Schifo, Šitum, Machado i Goncalo te par mlađih igrača na posudbe no prelazni rok tek je počeo biti će još i odlazaka i dolazaka.

Jesu li velike promjene pozitivno ili negativno šokirale modre pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV i MAXtv To Go usluge.