Navigation Content

Klinika u divljini

Klinika u divljini

Frontier Vets

Osam mladih studenata veterine unatoč ograničenim resursima vode veterinarsku kliniku usred afričkog buša

INFO

Sažetak

Južnoafrička dokumentarna reality serija prati osam, uskoro kvalificiranih, studenata veterine, koji su na sebe preuzeli odgovornost vođenja ruralne veterinarske klinike u zajednici koja živi na granici Nacionalnog parka Kruger. Ovo im je prva prilika da steknu pravu praksu, budući da odgovornost za život životinja i izvor zarade njihovih vlasnika, čvrsto počiva na njihovim mladim plećima. Njihovi su pacijenti psi i stoka, ali i lavovi, slonovi i nosorozi.

Radeći u stresnim uvjetima, uz vrlo malo sna i pod neprestanom prijetnjom bolesti i nepoznatog, morat će naučiti upravljati svojim odnosima sa pacijentima, klijentima i kolegama. Riječ je o brutalnoj platformi za učenje gdje stalna prijetnja od emocionalne iscrpljenosti visi nad glavom tih mladih ljudi. Na dnevnoj će se bazi nositi sa životom i smrti i učiti teške životne lekcije koje se ne mogu naučiti u školi. 

Ova serija zapravo je dramatičan put osobnog i profesionalnog rasta, u kojoj pratimo idealističke buduće veterinare koji uče kako teoriju primijeniti u praksi i pritom otkrivaju kako to prekrasno, ali i okrutno okruženje, može biti vrlo strog učitelj. Hoće li savladati prepreke? Kako će ih to iskustvo oblikovati? Kakvi će veterinari i ljudi postati?
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...