Navigation Content

Crna jedra

Crna jedra

Black Sails

Toby Stephens u napetoj piratskoj seriji koja nas vodi u 18. stoljeće, poznatije kao 'zlatno doba piratstva', gdje pratimo avanture kapetana Flinta i njegove posade

INFO

GlumciToby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Toby Schmitz, Jessica Parker Kennedy

Sažetak

Kapetan Flint (Toby Stephens) zajedno sa svojom posadom kreće u borbu za otok New Providence na Bahamima, poznat kao utočište pirata i krijumčara.

Kapetan želi oskvrnuti taj piratski raj i uvesti red na otok. No kada pirati shvate njegove namjere i naoštre svoje mačeve, počinje pravi rat za New Providence. Krvave borbe, otmice, nemilosrdne prevare i pljačke samo su jedan dio okrutnog gusarskog svijeta.

Na svojim putovanjima Flint se susreće s brojnim likovima poput kapetana Charlesa Vanea (Zach McGowan), kćeri najbogatijeg trgovca na crnom tržištu Bahama Eleanor Guthrie (Hannah New), prostitutkom Max (Jessica Parker Kennedy), piratom Johnom Silverom (Luke Arnold) te poznatom piratkinjom Anne Bonny (Clara Paget).

Jedan od izvršnih producenta serije je i Michael Bay kojeg se sjećamo iz velikih filmskih naslova poput 'Armageddon', 'Pearl Harbor' i 'Transformers'.

Četiri sezone, brojne nominacije i osvojene nominacije za Emmy za zvuk i specijalne efekte, dokaz su da se radi o vrhunskoj produkciji koju su prepoznali televizijski znalci, kao i gledatelji diljem svijeta.

Ovaj povijesno-avanturistički televizijski spektakl nastao je 2014. godine u SAD-u. Iako je radnja serije smještena na otok New Providence na Bahamima, snimanja su se odvijala u Africi u Cape Townu. Prekrasne plaže južne afričke obale, sjajna piratska kostimografija i scenografija doslovno će nas vratiti u 18. stoljeće i staviti na drvene brodove, divlje valove te ćete zaploviti s 'Crnim jedrima' u rat protiv pirata.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...