Navigation Content

Život u zraku

Život u zraku

Life in the Air

Otkrijmo konstrukcijske tajne koje nevjerojatnoj lepezi stvorenja omogućuju da se vinu u nebo

INFO

Sažetak

Let je moć nad svim moćima, posebna sposobnost o kojoj većina nas samo sanjati može. Ipak, zapanjujući broj životinja osvojio je nebo. Od vjeverica i paukova preko žaba i riba pa sve do ptica i šišmiša. Iznimnim vještinama i konstrukcijom koja oduzima dah te životinje prkose gravitaciji da bi lovile, kretale se, spavale, živjele i umirale u zraku.

Ovaj je svijet oduvijek bio misterij, mjesto na koje mi ljudi nismo mogli ući niti ga razumjeti. No sad imamo vrhunsku snimateljsku tehnologiju pomoću koje te životinje možemo slijediti u nebo i otkriti njihov skriven svijet.

Ekipa serije putovala je cijelim planetom kako bi snimila te životinje visina. U Africi karakalov "odskok na raketni pogon" omogućuje mu da ulovi ptice u letu. U australskoj divljini klokanov skok ključan je za pronalaženje vode u pustinji koja se prostire na više od milijun četvornih kilometara. A kad u južnoameričkoj džungli padne mrak, šišmiši i moljci bore se za prevlast u jednoj od najstarijih utrka u naoružavanju.

Ova čudesna serija omogućuje nam da letimo sa životinjama i svijet vidimo s njihova jedinstvena gledišta dok bilježi posebno životinjsko ponašanje i otkriva nevjerojatnu znanost leta.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...