Navigation Content

Zalagaonica: Louisiana

Zalagaonica: Louisiana
NED u 18:05RTL2

Cajun Pawn Stars

Pratimo poznatu obiteljsku zalagaonicu 'Silver Dollar' u Alexandriji, Louisiana

INFO

Sažetak

Jimmie DeRamus, popularno zvan Big Daddy, vodi zalagaonicu sa svojom ženom Peggy, bratom Johnniejem i kćeri Tammie. Njihova zalagaonica proteže se na gotovo 2000 kvadratnih metara i posjeduje preko sto tisuća različitih vrijednih predmeta.

'Zalagaonica: Louisiana' jedna je od popularnih američkih reality serija, prvi put prikazana 2012. godine na History Channelu. Iako je nastala po uzoru na seriju 'Zalagaonica', nije povezana s njezinim osobljem, ali princip rada je vrlo sličan.

Baš kao i u originalnoj ‘Zalagaonici’, i u ovoj seriji naglasak je na prikupljanju različitih predmeta koje ljudi prodaju ili zalažu. Prilikom svake razmjene, analizira se predmet te zaduženi stručnjaci navode najvažnije činjenice vezane za njegovu povijest.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...