Zadnje prvenstveno kolo donosi nam gostovanje Rijeke na Maksimiru, veliki derbi koji ipak neće odlučivati o naslovu. Rijeka je izdržala sve pritiske i na Maksimir stiže kao šampion, s pet bodova prednosti; ostali smo uskraćeni potencijalno vrlo dramatičnog okršaja za naslov u zadnjem kolu!Kek je već najavio da će u zadnjem kolu odigrati nešto revijalnije, čuvati se za nadolazeće finale Kupa. Bude li Rijeka zaista imala takav pristup, Modri će biti u prilici uljepšati svoju statistiku te pobjedom ostaviti dojam da je prvenstvo bilo neizvjesno. Andrijašević i društvo sigurno će naći dovoljno motiva da se kvalitetno suprotstave domaćinu, svakako ne žele izgubiti, a dodatni bi motiv mogli naći u činjenici da bi pobjedom završili sezonu sa +8 u odnosu na Dinamo! To bi bila razlika za osjetnu dominaciju. 

Pivarić i ostali sigurno pamte riječkih 5-2 s početka sezone; trenutak kada su spoznali da nisu nepobjedivi i, što je još važnije, trenutak kada je Rijeka shvatila da je bolja. To je bila utakmica koja je prelomila sezonu, Dinamo se više nije uspio vratiti. Modri sada imaju šansu za časni revanš i dolazak na dva boda razlike.

Hoće li se obje momčadi čuvati za finale Kupa ili ćemo vidjeti napetu prvenstvenu utakmicu, provjerite na kanalu Arena 3 ili putem MAXtv To Go i PPV usluge.