Navigation Content

Život na vagi

Život na vagi
ČET u 20:05RTL

The Biggest Loser

Natjecateljski reality show koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se sa životnim problemima

INFO

Sažetak

Životi osamnaestoro kandidata promijenit će se u potpunosti, a nezdrav način života zamijenit će zdravim navikama i tjelovježbom, sve kako bi na kraju jedan od njih izgubio najviše kilograma te tako dobio pozamašnu novčanu nagradu, nov pogled na svoj život, ali i nov odraz u ogledalu.

Ana Kovačić, Ante Rukavina, Damir Leskovec, Darjan Zajačko, Davor Bolšec, Gabrijela Crnjac, Hana Sokač, Ivan Krolo, Katarina Rožanković, Leonardo Zirdum, Marin Delaš, Marko Matić, Mirjana Grdić, Nedjeljka Lihtar, Neven Vuljanković, Silvija Lukšić, Vedran Anušić i Vlatka Birač zajedno imaju 2948,1 kilogram, skoro tri tone.

Treneri su Mario Mlinarić i Sanja Žuljević, kandidatima će moralna podrška biti voditeljica Marijana Batinić, a Antonija Blaće ovog će se puta naći iza kamera, u ulozi kreativne producentice.

Tijekom showa, koji traje tri mjeseca, kandidati su podijeljeni u dva tima, a cijelo to vrijeme žive u izolaciji u jednoj zagrebačkoj vili. Svaki njihov tjedan kulminira vaganjem kako bi se utvrdilo koji je tim izgubio više težine. Tim koji ima niži postotak izgubljenih kilograma u tjednu morat će odabrati između sebe koja osoba napušta daljnje natjecanje.

Kandidati će biti stavljeni pred različite izazove i iskušenja, a nijedan od njih nije lagan - poput "iskušenja" u kojima će morati odoljeti ukusnoj hrani ili se popeti na visoku uzbrdicu, a to će naročito biti teško onima koji se nikada nisu bavili tjelovježbom, osim, primjerice, igranja kompjuterskih igrica. Određeni izazovi kandidatima će dati i posebne povlastice ako pobijede, a jedna od njih je i imunitet da ne ispadnu iz natjecanja.

'Život na vagi' (u originalu The Biggest Loser) u svijetu je dotaknuo živote stotina tisuća ljudi, pričajući snažne emotivne priče koje naposljetku trijumfiraju jačinom ljudskog duha nad problemima koje su imali. U SAD-u ima već 16 sezona, a popularan je i u Australiji, Argentini, Brazilu, Kini, Finskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Islandu, Izraelu te mnogim zemljama diljem svijeta.

Najteži kandidat dosad prijavljen u svijetu bio je Australac Kevin Moore, a težio je 254,7 kilograma, dok je najteža kandidatkinja bila Shay Sorrells iz Amerike s čak 216 kilograma. No oni nisu ti koji su izgubili najviše kilograma. Ukrajincu Alexanderu Repjančuku pripala je ta titula jer je izgubio čak 60,13 posto od svoje tjelesne mase, dok je kandidatkinja Rachel Frederickson iz Amerike izgubila 59,62 posto.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...