Navigation Content
Egzorcist

The Exorcist

Alfonso Herrera i Ben Daniels pokušavaju pomoći obitelji opsjednutoj stravičnim demonima

INFO

GlumciAlfonso Herrera, Ben Daniels, Hannah Kasulka, Brianne Howey, Alan Ruck, Geena Davis

Sažetak

Smatran za najveći horor-film svih vremena, 'Egzorcist' je srušio sve rekorde u kinozaradama i broju prestravljenih gledatelja diljem svijeta. Danas, više od četiri desetljeća nakon tog za Oscar nominiranog filma, vraća se kao TV serija.

'Egzorcist' je napet psihološki triler što prati dva različita svećenika koji se bave slučajem obitelji opsjednute stravičnim demonima. Otac Tomas Ortega (Alfonso Herrera) novo je lice Katoličke crkve: napredan je, ambiciozan i suosjećajan. Na čelu je male, ali odane župe u predgrađu Chicaga. Ne zna da će se njegov mirni život zauvijek promijeniti.

Duboko u sirotinjskoj četvrti Mexico Cityja drugi se svećenik nađe zarobljen u borbi na život i smrt sa zlom. Otac Marcus Keane (Ben Daniels) suvremeni je vitez templar, siroče koje je od malih nogu podizao Vatikan, koji sada ratuje s vatikanskim neprijateljima. Otac Marcus sve je ono što otac Tomas nije: nemilosrdan, grub i posve posvećen svojem zadatku – u neprestanom sukobu sa svojim neprijateljem unutar Crkve, ocem Bennettom (Kurt Egyiawan).

Uhvaćena između te dvojice svećenika nalazi se obitelj Rance, članovi Tomasove župe. Izvana, oni su normalna američka obitelj, ali u toj kući ništa nije onako kako se čini. Glava obitelji Henry Rance (Alan Ruck) oporavlja se od traumatične ozljede. Najstarija kći Katherine (Brianne Howey) povukla se u osamu i odbija izaći iz svoje sobe. Njezina mlađa sestra Casey (Hannah Kasulka) misli da čuje neobične zvukove koji dolaze iz zidova. I majka Angela (Geena Davis) vjeruje da je nešto u kući, da je ondje demon koji je svakim danom sve jači. Očajna, moli oca Tomasa za pomoć, nesvjesno omogućivši da se naivni mladi svećenik susretne s ocem Marcusom. Svaki od njih suočen je s nepremostivim zadatkom, ali zajedno postaju jedina nada Ranceovih u borbi protiv zle sile koja stoljećima jača.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...