Navigation Content

Zakon braće

Zakon braće

Prison Break: Sequel

Wentworth Miller i Dominic Purcell u nastavku jedne od najpopularnijih serija prošlog desetljeća

INFO

GlumciWentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Rockmond Dunbar, Robert Knepper

Sažetak

Zvijezde izvorne serije Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar i Paul Adelstein ponovno su zajedno u novoj pustolovini koja se odvija diljem svijeta, s prepoznatljivim uzbuđenjima i napetostima koji su bili zaštitni znak serije koja se na Foxu prikazivala od 2005. do 2009. godine.

Izvorna akcijska drama vrtjela se oko Michaela Scofielda (Wentworth Miller), mladića koji je odlučio spasiti svojeg brata osuđenika Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell), od smrtne kazne razrađujući plan bijega iz zatvora.

U novoj seriji, snimanoj na lokacijama u Maroku, pojavljuju se tragovi koji upućuju na to da je Michael, za kojeg se mislilo da je mrtav, možda ipak živ. Lincoln i Sara (Sarah Wayne Callies), Michaelova žena do njegove navodne smrti, ponovno se udružuju kako bi osmislili plan za dosad najveći bijeg, a tri najozloglašenija bjegunca iz državne kaznionice Fox River, Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) i C-Note (Rockmond Dunbar), vraćaju se u akciju.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...