Navigation Content
Flash

Flash

Grant Gustin u akcijskoj seriji koja slijedi munjevite pustolovine najbržeg čovjeka na svijetu

INFO

GlumciGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Rick Cosnett

Sažetak

Iz pera Berlantija, Kreisberga i izvršnog direktora DC Entertainmenta Geoffa Johnsa, ova akcijska serija prati znanstvenika policije City Centrala Barryja Allena (Grant Gustin), običnog čovjeka koji ima srce junaka i istinsku želju da pomogne drugima.

Emotivno zakočenog od dana kada je njegova majka ubijena (a njegov otac nepravedno osuđen na zatvorsku kaznu), Barryja je kao dijete k sebi uzeo policijski istražitelj West (Jesse L. Martin) te je odrastao u njegovoj kući uz Westovu iznimno pametnu kćer (i Barryjevu djevojku iz snova) Iris (Candice Patton). No kada Barry nastrada u neočekivanoj i razornoj nezgodi u akceleratoru čestica u laboratoriju STAR, on iznenada dobije moć kretanja nevjerojatnom brzinom.

Barry je oduvijek junak u duši, ali njegove novootkrivene moći daju mu mogućnost da se tako i ponaša. Uz pomoć istraživača iz laboratorija STAR – uključujući milijardera i vizionara Harrisona Wellsa (Tom Cavanagh), stručnjakinju za biogenetiku Caitlin Snow (Danielle Panabaker) i vječnog optimista Cisca Ramona (Carlos Valdes) – Barry počinje iskušavati granice svojih sve većih moći i upotrebljava ih kako bi spriječio zločine i pobrinuo se da nitko ne doživi tragediju kakvu je doživjela njegova obitelj.

Radeći s očuhom koji ga je posvojio, detektivom Westom, Westovim umišljenim partnerom, detektivom Eddiejem Thawneom (Rick Cosnett) te s Iris West, koja studira kriminalnu psihologiju, Barry svoje nadljudske moći upotrebljava kako bi pomogao stanovnicima City Centrala i zaustavio niz zlikovaca – od kojih je mnoge promijenila eksplozija akceleratora čestica.

Skrivajući svoj identitet iza nevjerojatne brzine, Barry ne samo da može ostvariti podvige koje čovjek ne može ni spoznati nego može i pristupiti određenim trenucima u vremenu – prošlim i budućim. Sa svojom simpatičnom osobnošću i osmijehom na licu, Barry Allen – poznatiji kao Flash – napokon kreće naprijed u životu… Jako, jako brzo!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...