Navigation Content

Zagonetke majke prirode

Zagonetke majke prirode
NED u 19:50ViaNature

Nature Shock

Ekipa znanstvenika proučava zbunjujuće fenomene kako bi shvatili što doista smjera majka priroda

INFO

Sažetak

Dokumentarna serija koja se sastoji od jednosatnih dokumentarnih emisija istražuje neobične pojave u prirodnom svijetu.

Potaknuti detaljnim svjedočenjima onih koji su u nečemu sudjelovali, bilo da se radi o žrtvama, znanstvenicima ili stručnjacima, pratimo povijest nekog fenomena otkrivajući njegov put s pozadinskom kontekstualnom znanošću.

Odgovori na pitanja uvijek su složeni, a rješenja su katkada bizarna. Gledat ćemo suvremene priče ispričane na pomalo dramatičan način, uz pomoć arhivskih snimki, grafičkih prikaza i razgovora sa stručnjacima.

Između ostalih, vidjet ćemo epizodu Crnorepi gangsteri - bizarnu priču o inače usamljenim morskim psima koji su formirali naizgled hijerarhijsku žensku bandu uz obalu juga Afrike, koja terorizira ostale, dominantnije morske pse i ribare, kao i epizodu Prasak svinja - koja nam donosi priču o eksplozijama svinjskih staja diljem Kanade.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...