Navigation Content

Od kolijevke do groba

Od kolijevke do groba

Cradle to Grave

Potpuna priča o ljudskom tijelu, o njegovu rastu, putovanju koje nazivamo život i, napokon, smrti

INFO

Sažetak

Jedan život, jedno tijelo – ovo je priča o nama. Priča o ljudskom životu i životnom vijeku. Adam je 90-godišnji muškarac koji razmišlja o svom nevjerojatnom putovanju te nas vraća kroz vrijeme dok mi ponovno proživljavamo cijeli njegov život, od njegova prvog udaha, njegove prve riječi, prve ljubavi, prvog djeteta, kušnji i radosti odrastanja te na koncu do njegova posljednjeg izdaha.

Koristeći čaroliju bogate biološke arhive Davida Barlowa i nevjerojatne vizualne efekte, ne samo da pričamo priču o životu jednog čovjeka nego donosimo priču i o ljudskom tijelu, izvana i iznutra, kako ono živi, raste i umire – od nula do 90 godina, u samo 120 minuta.

Svjedočimo kako naš narator svladava velike životne događaje dok zavirujemo pod kožu da vidimo kako njegovo tijelo reagira dok se nosi s uzbuđenjima života. S pomoću zapanjujuće računalne grafike on će se pred našim očima pretvoriti iz dječaka u muškarca, a vrhunac slijedi na kraju 120 minuta sa spektakularnim megalikom.

U samo dva sata vidjet ćemo lijepo proživljeni život, od uplakanog novorođenčeta do cijenjenog starijeg čovjeka koji je s nama podijelio svoju priču istodobno nam ponudivši uvid naše ljudsko putovanje.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...