Navigation Content
Piskaralo

Paperboy

Matthew McConaughey u eksplozivnom trileru snimljenom prema istoimenom romanu Petera Dextera

INFO

RedateljLee Daniels

Glumci Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack, Zac Efron, Macy Gray

Sažetak

Reporter Ward Jansen (Matthew McConaughey) sa svojim kolegom Yardleyjem Achemanom (David Oyelowo) dolazi iz Miamija u svoj rodni gradić u potrazi za detaljima priče o okrutnom ubojstvu šerifa. Navodni počinitelj, Hillary Van Wetter (John Cusack) osuđen je na smrt.

U istraživanju im pomažu Jansenov mlađi brat Jack (Zac Efron) i zamamna Charlotte Bless (Nicole Kidman). Ona je, naime, pozvala novinare iz Miamija, zaljubila se u Van Wettera iako ga nikad nije susrela i odlučila osloboditi ga iz zatvora.

Dok se slojevi priča polako ljušte, otkrivaju se duboko zakopane tajne i na vidjelo izlaze skrivene žudnje...

Priča s kraja šezdesetih koja se zbiva na američkom Jugu i prije distribucije u kinima izazvala je pozornost, jer se radi o eksplozivnom erotskom trileru. Nastupaju glumačke zvijezde kao što su Matthew McConaughey i John Cusack. Zasigurno najveća od njih je Nicole Kidman koju ćemo gledati u najprovokativnijoj ulozi do sada, za koju je nominirana među ostalima za Zlatni globus.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...