Navigation Content

Superknjiga

Superknjiga

Anime oyako gekijô

Putujući kroz vrijeme, prijatelji i njihov robot iz prve ruke svjedoče pričama koji su oblikovale svijet

INFO

Sažetak

Popularna animirana serija novijeg datuma, donosi djeci bezvremene događaje u biblijskim avanturama djece i njihova robota, u kojima djeca pred malim ekranima na uzbudljiv način uče o važnim životnim lekcijama i istinama.

Skejtborder Luka, koji voli igrati videoigre i svirati gitaru u svom bendu, njegova školska prijateljica Ela, koja voli nogomet i atletiku te njihov robot Gizmo kojeg je izumio Chrisov tata i koji čuva djecu dok oni prolaze kroz tajanstveni portal, putuju kroz vrijeme i susreću ljude i mjesta iz biblijskih vremena, u svijetu u kojem se Bog obraća ljudima.

Izvrsna animirana serija stvorena je 1981. za japansko TV tržište, no uspjeh koji je uslijedio malo tko je mogao predvidjeti. Najprodavanija knjiga u Japanu, osam milijuna Japanaca pred malim ekranima svaku večer, rušilo je sve rekorde. Danas od Azije do Amerike, svi znaju za ovu sjajnu animiranu seriju koja je 2011. dobila novu verziju te će iduće godine ući u svoju četvrtu sezonu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...