Navigation Content

Mračni zločini

Mračni zločini

From Darkness

Anne-Marie Duff u ulozi bivše policijske inspektorice uvučene u slučaj ubojstva koji je istraživala prije 15 godina

INFO

GlumciAnne-Marie Duff, Johnny Harris, Richard Rankin, Luke Newberry, Caroline Lee-Johnson

Sažetak

Kasne devedesete. Claire Church (Anne-Marie Duff) je ambiciozna i mlada policijska inspektorica u Manchesteru, jedina žena u timu te umnogome različita od svojih kolega: oštra oka i britka uma, puna suosjećanja i još nedovoljno ogrubjela da je ne bi pogađala sva brutalnost onoga što se događa na ulicama. Svjesna toga da je u uredu zanemaruju i da njezina veza s oženjenim šefom nema budućnosti, daje otkaz.

Claire bježi od mračnog dijela svog života s kojim se ne može nositi. Živi mirno na osamljenom škotskom otoku sa svojim partnerom Norriejem (Richard Rankin) i kćeri Megan. No kad na gradilištu u Manchesteru iskopaju nekoliko ljudskih leševa, Claire počinje dvojiti - vratiti se ili ne. Iako želi istjerati pravdu za žrtve, itekako je svjesna da će cijena povratka u svijet koji je ostavila za sobom biti visoka.

Istragu vodi viši inspektor John Hind (Johnny Harris), Clairein bivši mentor i ljubavnik. Zarobljen u braku bez ljubavi i frustriran birokracijom na poslu, John je odlučan u namjeri da oživi svoju vezu s Claire, uvjeren da ona još uvijek gaji osjećaje prema njemu.

Ubrzo pronađu nova tijela, a ubojica počne ostavljati Claire morbidne poruke...

Njezine se emocionalne barijere, koje je podigla da se zaštiti od vanjskoga svijeta, počinju rušiti. Može li si konačno oprostiti te napokon riješiti zločin koji je proganja?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...