Navigation Content

Kako biti normalan

Kako biti normalan

Requisitos para ser una persona normal

Tridesetogodišnja Leticia Dolera silno želi postati normalna osoba, iako ni sama nije sigurna što to doista znači

INFO

RedateljLeticia Dolera

GlumciLeticia Dolera, Manuel Burque, Silvia Munt, Jordi Llodrà, Miki Esparbé

Sažetak

María (Leticia Dolera) ima 30 godina, osebujna je i ima jedan cilj: postati normalna osoba. Zato mora otkriti što to znači.

María nema posao i nije platila stanarinu te mora napustiti stančić u kojem je živjela i vratiti se kući gdje njezin odnos s obitelji nije zadovoljavajući. Nije ni zaljubljena. U osnovi se smatra neuspješnom osobom.

Kakva je ona osoba? Je li normalna? Što to točno znači? To je pitanje duboko kopka.

Nakon što navede sve uvjete da postane normalna osoba, ona ih odluči postići. Na tom putu pomoći će joj brat Alex (Jordi Llodrà), 25-godišnji momak koji je mentalno zaostao i ispunjava sve uvjete s popisa.

Ona upozna i Borju (Manuel Burque), momka opsjendutog dijetama i mršavljenjem. Oni će sklopiti neobičan savez; ona će mu pomoći da živi aktivnim i zdravim životom, a on da ostvari svoj cilj: postane 'normalna osoba'.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...