Navigation Content

Godine opasnog življenja

Godine opasnog življenja

Years of Living Dangerously

Cijenjena dokumentarna serija pruža nam dubok uvid u klimatske promjene koje prijete planetu i vrlo realnim rješenjima

INFO

Sažetak

Putopisna dokumentarna serija o ljudskom utjecaju na klimatske promjene istražuje razarajuće učinke na ekstremnu sušu i sječu šuma.

Harrison Ford odlazi u Indoneziju da bi istražio kako su se korupcija, protuzakonitost te svjetski naizgled nezasitni apetit za palminim uljem spojili te kroz sječu šuma opustošili krajolik i pretvorili tu zemlju u jednu od najvećih proizvođača stakleničkih plinova.

Za to vrijeme u SAD-u Don Cheadle posjetit će Plainview, u Teksasu, gdje zajednica koja je nekad živjela od pogona za preradu mesa traži odgovore. Mnogi krive sušu kao Božju volju za zatvaranje pogona, a drugi kažu da je to dio prirodnog ciklusa. Međutim, Katharine Hayhoe, stručnjakinja za klimu i evangelička kršćanka, ima posve drukčije objašnjenje.

A dobitnik nagrade Pulitzer, pisac Thomas Friedman, kreće na svoje prvo od tri putovanja Bliskim istokom kako bi istražio kako klimatske promjene mogu biti točka pucanja u nestabilnoj političkoj situaciji i dovesti do sukoba. Njegova prva postaja: Sirija.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...